Shannon


Wie ben je?
Hoi ik ben Shannon, 23 jaar en ik kom uit Wateringen.Voor mijn werk ben ik dansdocent, biologie docent en ik studeer nog HBO Leraren opleiding. Naast al mijn werk hou ik van bezig zijn met dieren, vrienden en familie. 
 
Welke ervaring heb je?
Al sinds ik een klein meisje was ben ik bezig geweest met dansen. Ik begon met ballet en later ook streetdance. Ballet vond ik al snel saai dus ik ben meer bezig geweest met streetdance en hiphop. Toen ik wat ouder werd volgde ik de opleiding Artiest in Den Haag op Dapa. Hier kwam ik via een stage terecht op een dansschool en zo ben ik lessen zelf gaan geven. Ik begon bij wat streetdance lessen met jonge kinderen tot een jaartje of 12 en ik breidde alles steeds meer uit. Nu geef ik 11 uur les per week met alle leeftijden ( behalve kleuters). Ook geef ik sinds 3 jaar burlesque workshops en vanaf het heden ook lessen. 
 
Waarom dans je?
Als je danst kan je even alles van je afschudden en je kan telkens een andere kant van jezelf laten zien. Elke dag dat je danst is een dag waarin je jezelf weer even goed naar bovenhaalt en alles kan vergeten om je heen.

Hoe ben je bij Jessica Dansen terecht gekomen?
Na een super gezellige workshop te hebben gegeven, blijven hangen en nu vast lesgeven.

Wat is je favoriete herinnering aan dansen?
Ik heb genoeg herinneringen aan leuke dansen. Als ik snel terugkijk waren de optredens , opnames en musicals het leukste om de doen.
 
Welke dansstijlen doe je? 
Hiphop, streetdance, kidsdance, modern, afro, commercial, burlesque, chairdance 

Waarom dans je de stijl die je danst?
Met burlesque de sexy en uitdagende kant, met hiphop de stoere kant, met commercial de show en overdreven kant en zo kan ik nog wel even doorgaan. Iedere stijk geeft zijn eigen beleving. 

Wat vind je het leukste aan lesgeven?
Mensen zich goed laten voelen en plezier hebben met mijn leerlingen. En samen wat leuks neerzetten !